Start Contact
Sumar
Stiri Stiri
Articole in presa Articole in presa
Interviuri Interviuri
Articole recomandate
Biografie
Repertoriu
Premii
Harta Romania
Harta Europa
Harta Terra
Filipissima
Iris
K1
Divines Divas
Optiuni
Grup stiri opera
Orase stiri
Linkuri opera
Linkuri utile
Linkuri Felicia Filip

Detalii stire 27

Lansare album FELICIA FILIP, “FATA DIN VIS”, Teatrul Național Bucureşti

[ Categoria Stiri ]
[ Data: 2013-11-18 ]
[ Localitatea Bucuresti ]
[ Tara România ]

Lansare album FELICIA FILIP, “FATA DIN VIS”, Teatrul Național Bucureşti

 27 Felicia Filip lansează pe un proiect unic pe piaţa muzicală din România: albumul ” FATA DIN VIS “, după ce, cu aproape 30 de ani în urmă, trupa Compact lansa nemuritorul hit cu acelaşi nume)..

Alintată de pres㠔soprana rock a României”, artista de talie internațională FELICIA FILIP, vă invită Luni 18 noiembrie 2013, ora 20: 00, la TNB, Sala Multimedia la spectacolul de lansare al celui mai nou album realizat la Casa de discuri BLUE LABEL RECORDS, “FATA DIN VIS” prezentat de către ALPHA BANK. Spectacolul va aduce la rampă o selecție personală și sentimentală din repertoriul de aur al rock-ului românesc.

Alături de unii dintre cei mai importanți artişti rock ai țării, FELICIA FILIP va oferi un spectacol LIVE regizat de Cristian Mihăilescu și produs muzical de Mike Godoroja.

„Vocea de aur” a liricii româneşti şi international ne invită astfel într-o călatorie de neuitat prin lumea celor mai cunoscute şi fredonate hit-uri ale rock-ului românesc din toate timpurile. Pe scenă îi vor fi alături: actorul Ion Caramitru, Mircea Baniciu, membrii formaţiei “Compact”, Călin Pop (“Celelalte Cuvinte”), Şerban Boldijar (“Semnal M”), Adrian Bărar (“Cargo”).
Producător muzical şi artistic este Mike Godoroja, iar regia artistică îi aparţine lui Cristian Mihăilescu. Vestimentaţia artistei este semnată de designerul Doina Levintza.

După modelul Montserrat Caballe – Fredy Mercury, soprana Felicia Filip este cea care a deschis drumul rock-ului simfonic în România. Începută în 1996, colaborarea cu trupa IRIS a avut un succes fulminant ce a culminat cu lansarea albumului “Filipissimia”.

De data aceasta, soprana Felicia Filip readuce în atenţia publicului zece piese care au scris istorie, piese lansate de-a lungul timpului de Compact, Holograf, Iris, Direcţia 5, Roşu şi Negru, Cargo, Semnal M, Celelalte Cuvinte, Sfinx şi Mircea Baniciu.

La sfârşitul concertului spectatorii vor avea ocazia să se întâlnească cu Felicia Filip în cadrul unei sesiuni de autografe.

Artista, alături de întreaga echipă plănuieşte deja un turneu de promovare a albumului “Fata din Vis” în principalele oraşe ale României.

Soprana Felicia Filip este una dintre cele mai importante voci lirice ale lumii. Presa internationala a numit-o “Diva céleste” şi “Noua Regină a Traviatei”, a cucerit toate scenele importante de pe glob şi din România şi este unica solistă care a cucerit toate Premiile Mozart.

Biletele se găsesc la Teatrul Naţional şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, iabilet.ro, biletoo.ro si bilet.ro. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de 200 de lei – categoria VIP, 150 de lei – categoria I şi 100 de lei categoria a II-a.

Nota actuala: 9 (din 1 note acordate) - Acorda o nota!

Numar afisari: 552


Comentarii
Nu exista comentarii in baza de date!
Nu puteti scrie comentarii pentru ca nu sunteti logat!

Alte titluri din aceeasi categorie

22-12-2017: Iris și Felicia Filip au aprins Casa Sindicatelor, de la Beethoven la zurgălăi și ”Strada ta”
Sub bagheta dirijorului Iulian Rusu, Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani a trecut alături de Felicia Filip de la clasicii Ludwig van Beethoven și Wolfgang Amadeus Mozart la ”Sanie cu zurgălăi” cu versuri inclusiv în limba franceză și ... [ continuare ]
Din categoria Stiri

28-07-2017: Felicia Filip, in concert la Vaslui
Duminica, 13 august 2017, in centrul civic al municipiului Vaslui, cu ocazia zilelor orasului, Felicia Filip va sustine un concert alaturi de trupele Iris si Vunk. ... [ continuare ]
Din categoria Stiri

23-05-2017: Felicia Filip se întâlnește joi cu elevii din Comandău
Cunoscuta și îndrăgita soprană Felicia Filip, directorul general al Operei Comice pentru Copii din București, merge joi la Comandău, pentru a se întâlni cu elevii Şcolii „Horn David”. Vizita acesteia are loc cu câteva or ... [ continuare ]
Din categoria Stiri

24-11-2016: Felicia Filip va fi în direct la Radio România Actualități
De la ora 11.30, Felicia Filip va fi în direct la Radio România Actualități, despre surprizele finalului de an la Opera Comică pentru Copii: premier㠔Spărgătorul de nuci”, inaugurare ”Patinoarul din Grădina lui Mo& ... [ continuare ]
Din categoria Stiri

13-12-2015: Rockolinde Simfonic
În luna decembrie, cadourile mult visate nu se lasă așteptate! Vestea bună se îndreaptă către iubitorii de concerte live, dar mai cu seamă către fanii trupei IRIS, căci pe 22 decembrie, la Sala Palatului, ace&# ... [ continuare ]
Din categoria Stiri

© Felicia Filip - Filipissima 2010-prezent

Dictionar   Meditatii   Creare site